Despre Lionsbot

Aplicatia Lionsbot

Tehnologie de ultima generatie

Curatare puternica simpla. Notificari in timp real incorporate intr-o interfata usor de utilizat - doar atingeti si se face curat!

AFLA MAI MULTE

Un agent, multi roboti

Eficienta si calitate

Controlati simultan si independent mai multi LeoBots - doar prin atingerea unui buton.

AFLA MAI MULTE

Usor de configurat

Functionare imediata

De la mapare spatiului la utilizarea de zi cu zi, fiecare pasul procesului este rapid, fara batai de cap, si atat de simplu.

AFLA MAI MULTE

Te asteptam sa experimentezi si sa vezi robotii in actiune. Ia legatura cu noi!

Roboti apreciati pentru rezultate

Robotii ies doar noaptea? Noi nu credem. LeoBots sunt un plus binevenit pentru orice spatiu - curatarea discreta in orice moment al zilei - chiar si amuza oamenii din mers, in timp ce fac curat! Apreciem robotii atat pentru curatenia lor, cat si pentru personalitatea lor.

"Scuzati-ma, vreau sa fac curatenie!"

Interactiune dinamica

Un alt robot plictisitor? Nici pe departe! Construit cu o personalitate prietenoasa si amabila, LeoBots vor aduce un zambet pe fata cui ii intalneste.

AFLA MAI MULTE

Intodeauna prezentabili

Design futuristic

Cu aspect elegant si modern, frumoasa noastra gama LeoBots se incadreaza perfect in fundal -- curatenie si design deosebit.

AFLA MAI MULTE

Pasiune si mandrie

Implicare 100%

Fiecare robot Lionsbot este realizat cu o atentie desavarsita la detalii. Toti robotii sunt proiectati punand calitatea si eficienta pe primul loc

AFLA MAI MULTE

Faceti cunostinta cu robotii de curatenie LeoBots

Cere oferta

Rezultate imbunatatite

3 ore de functionare? De ce nu zece? 48L de apa pe ora? Mai degraba 600 ml. LeoBots lucreaza mai mult, o perioada mai lunga si mai eficient decat alte modele din piata - oferind rezultate puternice cu doar doua ore de incarcare. In alta cuvinte, pur si simplu functioneaza mai bine.

LionsCloud

Functionalitate la un click distanta

Notificari in timp real, control deplin, analiza completa, spatii de lucru si multe altele -- sistemul nostru LionsCloud pune toate informatiile si puterea de care aveti nevoie un singur loc, usor de folosit.

AFLA MAI MULTE

Autonomie

Baterie cu autonomie ridicata

10 ore de curatare continua cu doar o incarcare de doua ore -- calitate care depaseste concurenta, cu management inteligent al energiei si motoare mai eficiente, cu economie ridicata de energie.

AFLA MAI MULTE

Sustenabil

Eco-Friendly

De la utilizarea a doar 600 ml de apa pentru o ora de curatare pana la ne-utilizarea chimicalelor dure, LeoBots sunt durabili, eficienti, si usor de reciclat.

AFLA MAI MULTE

Te asteptam sa experimentezi si sa vezi robotii in actiune. Ia legatura cu noi!