Tehnologia Lionsbot

Tehnlogie de ultima generatie

De la placile de circuite la sasiu, de la firmware la aplicatia noastra - echipa noastra de ingineri construieste totul cu mandrie si precizie - fara comenzi rapide sau module produse extern! Fabricate special si adaptate multiplelor scenarii, sistemele noastre sunt special concepute pentru roboti exceptionali de curatare -- nimic altceva.

AFLA MAI MULTE

Te asteptam sa experimentezi si sa vezi robotii in actiune. Ia legatura cu noi!

Sustenabilitate

Fara chimicale dure

Atentie la mediu

LeoScrub si LeoMop sunt concepute pentru a curata eficient, fara a fi nevoie de substante chimice dure, folosind presiune si mecanisme de curatare eficiente pentru a face treaba.

AFLA MAI MULTE

Economie

Utilizare minima de apa

Economisim apa fara a face compromisuri la curatare, LeoMop-ul nostru utilizand de 80 de ori mai putina apa fata de spalatoarele manuale - sau doar 600 ml pe ora - pentru ca fiecare picatura conteaza!

AFLA MAI MULTE

Silentios

Poluare fonica minima

Ahhh, dulce tacere. LeoVac si LeoMop nu produc mai mult de 55 db de zgomot in timpul curatarii, oferindu-va cea mai buna calitate a vietii pe care o meritati. Toata curatarea, niciun zgomot!

AFLA MAI MULTE

Materiale durabile

Calitate ridicata

LeoBots sunt construiti solid dintr-un amestec durabil de otel inoxidabil si aluminiu -- un robot care este construit pentru a rezista cu mai putine reparatii si risipa, si este usor de reciclat la sfarsitul duratei de viata.

AFLA MAI MULTE

Faceti cunostinta cu robotii de curatenie LeoBots

Cere oferta

Siguranta

Singuranta in prim plan

Siguranta fara compromisuri prin design mai bun--folosind un sofisticat sistem compus dintr-o retea de senzori si cu urmarire activa - inclusiv tehnologie de identificat si evitat obstacole in miscare si stationare in timpul curatarii. Siguranta deplina, la fiecare operatiune.

AFLA MAI MULTE

Aplicatia

Aveti nevoie de o singura aplicatie

Intuitiv

Usor de folosit

O interfata conceputa pentru a fi intuitiva si usor de utilizat, pentru toate varstele. 10 minute este tot ce este nevoie pentru ca oricine sa devina un super-erou al curateniei

AFLA MAI MULTE

Notificari in timp real

Actualizari constante

Trebuie sa fii in alta parte? Nici o problema! Primiti notificari in timp real si actualizari despre curatarea dvs. Progresul robotului, starea defectiunii si chiar si urmarirea in direct a operatiunii - asa ca veti sti intotdeauna care este situatia robotului.

AFLA MAI MULTE

Analiza detaliata

Informatii detaliate

Vrei sa stii cat de mult curata LeoBots si la ce ora? Aplicatia noastra vine cu capabilitati analitice detaliate incorporate, oferindu-va o detaliere completa a fiecarui moment al zilei unui LeoBot.

AFLA MAI MULTE

Control de la distanta

Control deplin

Nu exista un tipar unic de curatenie pentru toate spatiile - de aceea am construit controale puternice in aplicatia noastra, oferind operatorului control deplin asupra miscarii, viteza periei, presiunea, utilizarea apei, racleta si multe altele. Configurati operatiunile din aplicatie si lasati LeoBot-ul sa-si faca magia -- autonomie deplina!

AFLA MAI MULTE

Faceti cunostinta cu robotii de curatenie LeoBots

Cere oferta

LionsCloud

Centrul dvs. de comanda, sus in "nori"

Service la distanta

Cu LionsCloud, service-ul la distanta este usor, permitandu-ne controlul instantaneu al puterii de curatare. Puteti sa rulati diagnostice si multe altele, oriunde ati fi.

AFLA MAI MULTE

Management facil

Adaptabilitate rapida

Gestionati si recompensati cu usurinta operatorii si angajatii! Puteti vedea rapid angajatii cei mai muncitori cu profiluri complete, cu ore de utilizare si activitate - si adaugati mai multi utilizatori ori de cate ori aveti nevoie.

AFLA MAI MULTE

Control complet

Controlezi flota dintr-un loc

Un robot? Incearca cincizeci. Obtineti complet, control total asupra unei flote de roboti puternici de curatare -- transformand operatorii de curatenie in supereroi cu o singura aplicatie.

AFLA MAI MULTE

Securitate

De la confidentialitate la responsabilitatea asupra datelor utilizatorilor, luam in serios securitatea in curatenie.

Autentificare

Mecanisme complexe de securitate

Nu oricine poate folosi robotii nostri. Procesul nostru de autentificare cu doi factori asigura ca numai un operatorii de curatenie autentificati cu o parola pot accesa functionalitatile LeoBots.

AFLA MAI MULTE

Protectia datelor

Confidentialitate ridicata

Confidentialitatea este importanta, atat pentru compania dvs., cat si pentru agentii dvs. de curatenie. Respectam GDPR si legile internationale de confidentialitate in vigoare, asigurand responsabilitatea si securitatea datelor.

AFLA MAI MULTE